Persson Div. Service

Hej på er alla mina läsare och hjärtligt välkomna till bloggen. Det kommer nu att bli ett inlägg som kommer att handla om att det går att få hjälp av en bilverkstad i Värnamo. Det är så här att jag har förstått att det finns en efterfrågan hos flera av er att ha möjlighet att lämna bilen till en bra och prisvärd bilverkstad i Värnamo, för när jag skrev på bloggen för ett par veckor sedan om min egen bilreparation så har det riktigt rasslat till under kommentarerna, och det ni saknade i mitt förra inlägg var namnet på denna bilverkstad i Värnano som hjälpte mig. Kära läsare, namnet på det här företaget som finns tillgängliga även för er är Persson Div. Service. 

Jag är själv väldigt glad att jag har fått hjälp av dem för jag har en äldre bil som visserligen är välvårdad, men med sådana bilar är det alltid delar som behöver bytas för att delarna har slitits ut. Nu senast så var det bromsskivorna som behövde bytas, och för några månader sedan var det ljuddämparen som gick sönder, det small bara till och så blev det ett herrans liv när jag var ute och körde. Jag har haft Persson Div. Service som “min” bilverkstad i Värnamo under många år och jag skulle aldrig komma på tanken att lämna bilen till någon annan bilverkstad i Värnamo med omnejd med tanke på hur nöjd jag är med dem, så jag vill verkligen rekommendera även er att lämna era bilar dit nästa gång som ni behöver någon hjälp med era bilar. Jag hoppas att ni tyckte det var bra att få det här tipset men det tror jag säkert, ni kommer nog att tycka att det är en lika bra bilverkstad i Värnamo som jag tycker att den är.